Sposób przygotowania

Żółtka zmiksować z serem i słodzikiem. Nie przerywając miksowania dodawać kolejno: jogurt, mazeinę, mleko w proszku i aromat. Miksować całość jeszcze przez 5 minut na najwyższych obrotach. Białka ubić na sztywną pianę i wraz z żurawiną łyżką delikatnie wmieszać do masy serowej. Ciasto przełożyć do foremki (silikonowej lub z papierem do pieczenia). Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ale fajnie wygląda! jak grzybek hehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie serniczki, a w werssji light tym bardziej :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !