Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, rzodkiewkę w plasterki, grzyby rozmrozić, pokroić w paski. Na suchej teflonowej rozgrzanej patelni uprażyć na złoty kolor cebulę, dodać grzyby, wymieszać, smażyć pod przykryciem do miękkości grzybów. następnie dodać koncentrat, rzodkiewkę i szczypiorek. Smażyć przez następne 3 minuty. Doprawić całość maggi, pieprzem i chilli. Na wierzch dania wbić jajka, smażyć pod przykryciem do momentu, aż białko będzie ścięte, a żółtko płynne.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Wiesz ze mam manię rzodkiewkową - podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    Wiem, wiem Buniu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !