Sposób przygotowania

Mięso z szynki pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić mięso obtoczone w mące. Dodać paprykę i cukinię, dodać odrobinkę wody i dusić. Dodawać wody tak długo aż mięso będzie miękkie. Dodać pozostałe składniki, za wyjątkiem mąki i mleka. W szklance rozrobić mleko z mąką i wlać do gulaszu, aby go zagęścić. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z makaronem najlepiej razowym-świderki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczny obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Z makaronem jeszcze gulaszu nie jadłam, więc czas spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Z makaronem jeszcze gulaszu nie jadłam, więc czas spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !