Sposób przygotowania

Zmiksować jajka, mleko, mąkę i proszek. Parówki i żółty ser pokroić w kosteczkę i dodać do ciasta. Doprawić solą i pieprzem i dowolnymi ziołami. Smażyć jak normalne racuchy. Bardzo dobre z sosem grzybowym, lub keczupem.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajne, z parówkami nie robiłam - racuchy uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo lubię racuchy, ale zawsze robiłam je na słodko, najczęściej z jabłkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !