Sposób przygotowania

Cukinię obrać, pociąć w plasterki. Olej wymieszać z solą i ziołami. Marynatę polać na cukinię (tak, żeby każdy plasterek był nią pokryty). Odstawić na ok.1 godzinę. Grillować na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też tak robię , cukinia teraz na topie obdzielam wszystkich dookoła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka w przygotowaniu i smaczna.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię grillowaną cukinię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !