Sposób przygotowania

Farsz:
Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na smalcu. Wymieszać z ziemniakami i serem białym na farsz oraz przyprawić.

Ciasto:
Mąkę, jajko, oliwę, wodę wymieszać na stolnicy. Ciasto musi byc jednolite i elastyczne. Wykrawać szklanką kółka i kłaść do środka farsz. Mocno skleić brzegi.

Pierogi wrzucić na gotującą się osoloną wodę. Kiedy wypłyną na wierzch gotować 3-5 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychooooooooooooooota ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale smaczności serwujesz
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    muszę spróbować;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne,robię je rzadko,bo dzieci nie lubią;]
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    pierożki dla mojego mężusia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !