Sposób przygotowania

Ser, szynkę i paprykę kroimy w paseczki. jajko kroimy w półplasterki. Ogórka, rzodkiewkę myjemy i kroimy także w półplasterki. Twarożek i pasztet wyciskamy szprycką na krakersiki ( można także posmarować nożem). Twarożek można doprawić do smaku. Na położony twarożek i pasztet kładziemy przygotowane dekoracje i lekko przyciskamy. Na chwilę wkładamy do lodówki, by schłodzić.

Kanapeczek nie przetrzymujemy zbyt długo , ponieważ krakersy wchłaniają wilgoć dodatków.

Nie podaję określonych ilości składników, ponieważ można je wykorzystać w różnych ilościach w zależności od pomysłu. W celu szybkiego przygotowania przekąski wszystkie składniki przygotowujemy i dzielimy wcześniej.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jakie śliczne kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Super przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !