Sposób przygotowania

Kaszę ugotować, zemleć, dodać do mięsa. Warzywa zetrzeć na tarce, zalać wodą i gotować do miękkości, odcedzić, dodać do mięsa. Dodać żółtko, wyrobić, formować pulpety, obtoczyć w mące, gotować w wywarze ok 30 minut.Posypać koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , słyszałam ale nie robiłam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !