Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 5 sztuk
papryka czerwona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
cebula 1 sztuka
pieczarki 250 g
żółty ser starty 250 g
ketchup łagodny 7 łyżek
pieprz
sól
bagietka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z piekarnika

Filety obsypujemy przyprawami i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Polewamy ketchupem. Na ketchup kładziemy papryki pokrojone w kosteczkę. Bagietkę ścieramy, mieszamy ze startym serem i posypujemy rybę. Pieczemy w temp ok. 180 stopni przez 35 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak