Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy, każdą w 1,5 szkl wody. Pomarańcze i banany obieramy i kroimy na części. Tężejącą galaretkę cytrynową wlewamy na spód każdego pucharka i studzimy. Do pucharków wykładamy przygotowane owoce, resztę cytrynowej galaretki i zalewamy tężejącą galaretką agrestową. Na zastygniętą galaretkę wykładamy lody, posypujemy orzechami i startą czekoladą. Dowolnie dekorujemy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smacznie wygląda:) no musze sie skusić i zrobić to cudo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !