Sposób przygotowania

Mięsi kroimy na kotlety, rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i pieprzem. Ogórki kroimy w słupki. Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na okeju, dodajemy musztardę i rozcieramy na papkę, która smarujemy kotlety. Na pposmarowanej stronie kotleta kładziemy ogórka. Mięso zwijamy w ruloniki i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Dolewamy wodę, dodajemy pozostałą, pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojonego w kostke ogórka, dusimy około 20 minut, doprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne zraziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !