Sposób przygotowania

Bitą śmietanę łączymy ze śmietan-fixem. Nakładamy masę śmietanową do pucharków do 3/4 wysokości.
Truskawki myjemy, usuwamy szypułki, wrzucamy do rondla i dusimy z cukrem, aż do zagotowania. Studzimy.
Ostudzoną masę truskawkową wykładamy na stężoną masę śmietanową do pucharków. Podajemy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia41

    Takie proste, a jakie smaczne;) Pozdrawiam ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia41

    Takie proste, a jakie smaczne;) Pozdrawiam ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Piękny deser!
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !