Sposób przygotowania

Sałatę myjemy i osuszamy i szarpiemy na małe kawałki. Pomidorki kroimy na 4 części i układamy na sałacie. Oliwki kroimy w krążki i dodajemy do sałatki. Kulki sera kroimy na pół i dodajemy do reszty. Pierś z kurczaka kilka godzin wcześniej marynujemy i pieczemy bez tłuszczu w rękawie. po upieczeniu kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy do sałatki. Przed podaniem polewamy dressingiem balsamicznym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    fajny przepis chodz boje sie tych oliwek hehe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !