Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć, oczyścić i każde skrzydełko podzielić na trzy części.

Przygotować marynatę: sos sojowy wymieszać z oliwa z oliwek, startą na drobnych oczkach trawą cytrynową, solą pieprzem, suszoną cebulą, lubczykiem i przyprawą do kurczaka. Dokładnie wymieszać i zalać marynatą przygotowane wcześniej skrzydełka. Przykryć i odstawić na 24 godziny do lodówki. Następnego dnia skrzydełka wraz z marynatą przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Wyglądają smakowicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ze skrzydełkami dużo zabawy ale pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wyglądaja bardzo smacznie, chętnie bym zjadła:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    nieźle
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wyglądaką
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wyglądaką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !