Sposób przygotowania

SOS:
jogurt naturalny 3 łyżki
majonez 4 łyżki
Tzatziki 1 łyżeczka

Kotlety doprawiamy solą i pieprzem. Ubijamy. Panierujemy w rozkłóconym z solą i pieprzem jajku i w bułce tartej. Kajzerki kroimy na połówki. Na każdą układamy kotlet, plaster sera, plasterek pomidora i dwa plasterki ogórka. Zamykamy drugą połówką bułki. Zapiekamy aż ser się rozpuści. Składniki sosu dokładnie ze sobą mieszamy. Otwieramy gotowe hamburgery i polewamy je sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo pyszne i kolorowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super jadło, tylko tak robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !