Sposób przygotowania

Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i włożyć do piekarnika. Piec ok 20 minut, ostudzić i zdjąć skórkę. Pokroić w paski. Do garnka wlać olej, dodać posiekaną cebulę i smażyć na złoto. Następnie dodać pokrojone pomidory, seler i tymianek. Smażyć przez 5 minut, dodać bulion i gotować pół godziny. Zrobić zasmażkę z mąki i oleju, dodać do zupy, zagotować, przybrać papryką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    musi być smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pewnie dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    dobra
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    rewelacyjny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !