Sposób przygotowania

W głębokiej patelni rozgrzać smalec i wrzucić posiekaną cebulkę. gdy będzie już miękka dodajemy posypaną pzyprawami (pieprz, sól, papryka, itp.)
Zmniejszamy ogień i nakrywamy kiełbaskę pokrywką. Po chwili obracamy je na drugą stronę i pieczemy dalej pod przykryciem.
I to wszystko! jeść najlepiej na gorąco!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zjadłabym :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam ! wspaniałe kiełbasy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !