Sposób przygotowania

Boczek pociąć na niewielkie, niezbyt grube plasterki. Ketchup wymieszać z przecierem, musztardą, solą i wyciśniętym czosnkiem. Marynatą posmarować mięso i odstawić na 1-2 godziny w chłodne miejsce. Piec na grillu na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smokowite...zwłaszcza jak chudy boczek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !