Sposób przygotowania

Ogórki obrać z skórki potargować na tarce na plastry, cebulę pokroić w bardzo drobną kosteczkę i dodać do ogórków, przyprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić na 20 minut. Następnie zlać wodę z ogórków dodać kefir oraz śmietanę i wszystko razem wymieszać.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie mogę się doczekać sezonu ogórkowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z cebulą jeszcze nie robiłam mizerii:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !