Sposób przygotowania

Na maśle podsmażyć pieczarki ciągle mieszając, wlać bulion zagotować i zaprawić mąką z niewielką ilością zimnej wody. Stale mieszajac, poczekać sos zacznie wrzeć. Dodac smietane, doprawić wg smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moj ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    hoho chyba tuczące troszke
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    mój mąż mógłby go jeść codziennie
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    lubię sosy które robi się własnoręcznie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super ,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam taki sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !