Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane żeberka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
sos barbecue 1 szklanka
sos tabasco wg uznania
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
chrzan tarty 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane żeberka

Żeberka podzielić na porcje (po 1 kostce w każdym kawałku). Sos barbecue wymieszać z musztardą, chrzanem i sosem tabasco. Marynatą posmarować mięso i odstawić na kilka godzin do lodówki. Piec na grillu na rumiano z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 24.02.2014 07:15
Żeberka pierwsza klasa :)
RenataZ-et 22.12.2013 22:03
wyglądają rewelacyjnie
Sroczka 29.01.2013 22:58
Już tęsknię za grillem, żeby móc przygotować na nim takie smakowitości.
Zdzisław 22.07.2012 21:56
o tak,takie żeberka można zjeść
Weronika_eM 03.08.2011 23:00
przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak