Sposób przygotowania

Do miseczki dać zmielone mięso, jajko, pokrojoną drobno cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, bazylię, namoczoną wcześniej bułkę w mleku i wyduszoną oraz przyprawy. Dokładnie wszystko wymieszać, formować sznycelki i obtoczyć w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i sałatką z pomidorów i udekorować świeżą bazylią

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    mmm pychaa:>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    mmm pychaa:>
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszności
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    taki obiad to marzenie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !