Sposób przygotowania

Pęczek koperku opłukać, osuszyć i pokroić. Ziemniaki umyć i ugotować w skórce. Następnie ostudzić, obrać ze skórki i pokroić w plasterki. Zielone ogórki umyć i razem ze skórką pokroić w plasterki. Czosnek obrać i zmiażdżyć.
Do dużej miski przełożyć koperek, ziemniaki, zielone ogórki i czosnek. Następnie dodać oliwę i ocet. Przyprawić do smaku solą morską i pieprzem. Wszystko razem delikatnie wymieszać i włożyć do lodówki na około 60 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    smaczna jest polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    proste i pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !