Sposób przygotowania

Renglody wypestkować i zasypać cukrem. Jak puszczą sok to zagotować przez trzy dni i potem przełożyć gorące do słoików i odwrócić do góry dnem. Doskonały dodatek do lodów i deserów.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    do deserów super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczny dżem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !