Sposób przygotowania

Ogórki zetrzeć na tarce w łupinkach. Na spód każdego słoika wkładać po kawałeczku chrzanu, odrobinie kopru i po ząbku czosnku. Następnie wkładać starte odciśnięte ogórki. całość zalać gotującą się zalewą (ugotowana woda+ sól), zakręcić słoiki, odstawić. pasteryzować 10 minut dopiero w 3 dniu. Super do zupy ogórkowej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    na jakich oczkach trzesz ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !