Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy na plasterki (talarki). Solimy i pieprzymy z obu stron. Smażymy na oleju. Usmażone polewamy keczupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super szybkie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne , kiedyś robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne , kiedyś robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    fajniutkie=)
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    nigdy tak jeszcze nie robiłam, ale warto spróbować
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne są...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !