Sposób przygotowania

Usmażyć naleśniki po jednej stronie. pokroić dość drobno cebulę, pieczarki i kapustę. podsmażyć na patelni. Dodać do tego posiekany czosnek i przyprawy. Farsz rozkładać na naleśnikach (na stronie usmażonej) i składać w krokiety. optoczyć w jajku i byłce tartej. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !