Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z porzeczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczki czerwone 1 szklanka
woda 3 szklanki
cukier 2,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z porzeczek

Porzeczki dokładnie przebrać i umyć.Wrzucić je do garnka,wlać 3 szklanki wody i dodać cukier.Gotować do chwili,aż porzeczki zaczną się rozpadać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 10.12.2011 19:59
pyszny
pacpaw 10.10.2011 21:23
cudo!
Barbara/zuza22_85 01.10.2011 21:41
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak