Sposób przygotowania

Mleko słodzone gotować przez 2 godziny. Budynie waniliowe ugotować w pół litra mleka z 2 łyżkami cukru. Po ostudzeniu zmiksować z Kasią. Śmietanę ubić ze śmietanfixami. Czekoladę rozpuścić w rondelku. Układać w kolejności: herbatniki, karmel, herbatniki, masa budyniowa, herbatniki, bita śmietana. Na koniec polać roztopioną czekoladą i schłodzić. Gotowe!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    o takie to lubię nie trzeba długo na niego czekać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !