Sposób przygotowania

Śledzie zanurzyć w mleku na 3 godziny. Odcedzić. Cebulę pokroić. Sparzyć. Zagotować wodę dodać sól, ziele angielskie, liść laurowy i ocet. Dodać cebulę. Przestudzić wszystko. Na półmisku ułożyć śledzie. Przekładać cebulą. Wierzch polać oliwą , posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    wolę śledzie prosto z patelni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !