Sposób przygotowania

Rozbić jajka na margarynie i piec. Mieszać cały czas. Kiedy powstanie jajecznica należny posmarować margaryna lub masłem bułki i dać jajecznicę na dolną część. Przykryć drugą połową. Podawać z herbatą.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie taka
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubię tak zajadać jajecznicę ,.... na świeżej bułeczce :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    czyli szybkie sniadanko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    czasami też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    babcia mi tak przygotowywała jejecznice.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !