Sposób przygotowania

Szparagi umyj i obierz od dołu, odetnij główki , łodygi szparagów pokrój na kawałki , cebulę obierz i pokrój w kostkę , masło roztop zeszklij cebulę dodać pokrojone łodygi szparagów i podsmażyć , wlać bulion i śmietanę gotować ok 30 min , dodać tymianek przyprawić pieprzem i sól , zmiksować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Cikakameku

    zrobiłam - krem wyszedł bardzo dobry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !