Sposób przygotowania

Umyte truskawki pozbawiamy szypułek.
Kroimy na połówki i miksujemy. Dodajemy do nich wino i mieszamy.
Taką gotową masę wstawiamy do zamrażalnika na 3 godziny.
Co jakiś czas mieszamy by masa równo się mroziła.
Grejpfruty sparzamy, szorujemy skórkę i przekrawamy na pół , następnie usuwamy ich miąższ.
Serbet rozdrabniamy nożem i ponownie lekko miksujemy.
Przekładamy do skórek grejpfrutów.
Wkładamy do zamrażalnika by dobrze stwardniał . Po wyjęciu kroimy na ćwiartki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    wykwintny deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię takie słodkości ale niestety w tym nie jestem dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !