Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w koperku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
cytryna 1 szt
koperek 1 pęczek
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 1 łyżeczka
masło 10 dag
sól do smaku
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w koperku

Pstrągi oprawiamy. Cytrynę szorujemy i kroimy na cienkie plasterki. Ryby nacieramy olejem, od wewnątrz oprószamy solą i pieprzem. Wnętrze ryb napełniamy posiekanym koperkiem, wiórkami masła i plastrami cytryny. Pieczemy na grillu po ok. 15 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 22.09.2013 12:47
uwielbiam pstrąga

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak