Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos orzechowy do jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
orzechy laskowe 5 dkg
wino białe wytrawne 1/2 szkl
majonez 3/4 szkl
kefir 1/4 szkl
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Sos orzechowy do jajek

Czosnek siekamy i rozcieramy z kucharkiem. Dodając majonez mieszamy z winem i kefirem oraz drobno posiekanymi orzechami. Przed podanie dobrze jest sos dac na dwie godz. do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 15.07.2013 19:15
ciekawe polaczenie
misia53 29.12.2012 20:25
bardzo ciekawy
Beata23 26.11.2012 09:50
fajny
Łukasz15 29.07.2012 16:51
Pyszny
wojr63 31.03.2012 20:43
interesujące połączenie
RenataZ-et 21.02.2012 23:48
ciekawa propozycja
IKrakowianka 08.12.2011 20:03
super!
Monika193
Monika193 31.10.2011 08:43
fajny sos
barbara11561 30.10.2011 17:41
bardzo ciekawy
teresa18 20.10.2011 13:44
świetny
Anna138 26.09.2011 19:39
fajne
ela16 26.09.2011 09:46
super
Wafelek2601 23.08.2011 09:59
takie sosy są świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak