Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, ogórki pokroić na 4 części, a paprykę w słupki. z soli i 9 szklanek wody zrobić zalewę i zalać nią ogórki- odstawić na ok. 3 godz. Następnie ogórki wyjąć z zalewy i ciasno poukładać w słoikach, do każdego słoika dodać 0,5 łyżeczki gorczycy, 2-3 ziela angielskie, 4-6 ziarenka kolendry. 3 szklanka wody i 3 szklanki octu i 1 kg cukru zagotować przez 5 min, ostudzić i pozalewać ogórki wyłożone do słoików.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    LUBIĘ ROBIĆ RÓŻNEGO RODZAJU OGÓRKOWE PRZETWORY
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !