Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane bułki z serem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 3 sztuki
mleko
Kurczak panier do drobiu Prymat
ser 3 plastry
pieczarki 5 sztuk
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane bułki z serem i pieczarkami

Bułki kroimy na połowę i wyjmujemy środki. Namaczamy w mleku. Pieczarki drobno kroimy i smażymy z dodatkiem soli i pieprzem. Pieczarkami napełniamy bułki i zakrywamy je serem. Składamy dwie połówki bułek. Panierujemy w panierce i smażymy na chrupko na rozgrzanym oleju. Po wierzchu polewamy ketchupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak