Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
sól
pieprz
grzyby suszone 15 dag
kapusta kiszona 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grzybami

2Kapustę przekładamy do garnka , dodajemy do niej masło i prużymy na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Grzyby zalewamy gorącą wodą i czekamy aż zmiękną . Kroimy je na połówki i dodajemy do kapusty. Solimy i pieprzymy. Całośc prużymy do momentu gdy kapusta i grzyby zmiękną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak