Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, podsmażyć na złoto na łyżce masła. Pomidory sparzyć , obrać ze skórki i pokroić na kawałki, dodać do cebuli, dusić 20 minut. Do wrzącego bulionu dodać pomidory z cebulą, sól i cukier. Zupę wystudzić i włożyć do lodówki. Śmietanę ubić, na zupę położyć trochę śmietany i przybrać plasterkami banana. Zupę je się na zimno.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ciekawy przepis-nie jadłam tak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe jak smakuje to połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !