Sposób przygotowania

Papryki oczyszczamy i kroimy w paseczki. Kiełbasę kroimy w kostkę a oczyszczony por w plasterki. Czosnek drobno siekamy. Na patelni rozgrzewamy olej, podsmażamy kiełbasę z czosnkiem. Następnie dodajemy paprykę i por, podlewamy odrobiną wody, doprawiamy przyprawami i dusimy ok. 10 min. Dodajemy odcedzoną fasolę i dusimy kolejne 10 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    bardzo ciekawy przepis, pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyyccha
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    pewnie smaczna jest taka potrawka,muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !