Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, włożyć do zagotowanego bulionu, dodać goździki i gotować ok 20 minut. Mąkę wymieszać z żółtkiem i solą, dolać wodę, ma mieć lejącą konsystencję. Zupę przecedzić, zagotować, wlewać powoli ciasto do wrzątku i lekko mieszać. Ser zetrzeć na tarce, wsypać do wywaru i gotować jeszcze chwilę. Zupę posypać zieloną pietruszką.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawa propozycja ;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawa propozycja ;)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !