Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 kg
pieczarki 1/2 kg
cebula 2-3 szt
natka pietruszki 1-2 pęczki
olej do smażenia 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z pieczarkami

Kapustę poszatkować, przełożyć do garnka, zalać szklanka wody i gotowac ok. 20-30 minut. Pieczarki i cebule pokroić w kostkę i udusić na patelnii na rozgrzanym oleju. Odsączyc kapustę i dodac do pieczarek, doprawic do smaku solą, pieprzem, dodać natke pietruszki, wymieszać i chwilę podsmażać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 13.10.2012 09:32
smaczna
calliope 25.04.2012 08:28
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak