Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski nie z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 3 pętka
ser 6 plasterków
ogórek kiszony 3 szt
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski nie z grilla

Każde pętko przekroić na połowę, tak by wyszło 6 kawałków. Każdy kawałek kroimy wzdłuż, ale nie do końca, tak aby powstała łódeczka. Łódeczkę wyścielamy plastrem sera, paseczkami ogórka kiszonego i czerwonej papryki. Posypujemy przyprawą do gyrosu. Łódeczki zawijamy w wysmarowaną oliwą folię aluminiową i układamy na blaszce. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 180 stopni około 25 minut. Podajemy z sałatką z ryżem, świeżym ogórkiem i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 26.05.2012 17:10
pycha
Andysz 07.05.2012 09:06
lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak