Sposób przygotowania

Cukinie pokroić w plasterki. Na rozgrzany tłuszcz wrzucić pokrojoną cukinię, podsmażać przez ok 3 minuty. Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobniutko posiekać, dodać do podsmażonej cukinii i razem smażyć jeszcze ok 3 minuty, doprawiając solą, pieprzem, sokiem cytrynowym i siekaną zieloną pietruszką.

Rada - Cukinia tak przyrządzona jest znakomitym dodatkiem do dań mięsnych i rybnych, można ją podawać na gorąco lub lekko ostudzoną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    w sam raz na sezon
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super dodatek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    znakomite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    oj szkoda, że sezon się skończył
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    znakomity pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !