Sposób przygotowania

Cztery galaretki rozpuścić w dwóch szkl. wrzącej wody, odstawić. Białka ubić na sztywno z cukrem dodać tężejącą galaretkę i odstawić na 15 min do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia, aby dobrze się kroiło. brzoskwinie myjemy, obieramy ze skórki i kroimy w kawałki. Później układamy na piance.Galaretkę rozpuścić w 450 ml. wrzącej wody, ostudzić i jak będzie tężeć wylać na brzoskwinie. Ciasto przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż mi się zachciało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to ja poproszę o kawałeczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    proste i dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie desery
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dawno nie robiłam a bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    przepyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !