Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Przeciąć na 4 cześci lub upiec 2 cieńsze i przeciąc na 2 czesci.
Ugotowac budyń waniliowy. Dodać masło i cukier i mieszać aż się rozpuści.
Pierwszego biszkopta posmarowac gorącą masą, przykryć drugim, którego posmarować powidłami, kolejnego masa. Na wierzch polac polewę czekoladowa i posypac płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    Takiego królewicza to każda kobietka by chciała :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !