Sposób przygotowania

Camembert przekroić na 2 części, aby uzyskać cieńsze krążki. Oliwę rozgrzać na patelni. Każdy kawałek sera najpierw obtoczyć w mące, następnie w rozbitym z 1 łyżeczką wody jajku, w końcu w tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz smażyć z obu stron na rumiano.
Rada - Podawać camembert gorący, z dodatkiem borówek lub żurawiny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    takiego jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie pycha
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !