Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w połowie ilości wody podanej na opakowaniu.
Schłodzoną śmietanę ubić, dodać 2 tężejące agrestowe galaretki. Do formy wlać 1/3 masy śmietanowo-galaretkowej, wstawić do lodówki na 20 min., po stężeniu wylać tężejącą truskawkową galaretkę, wstawić do lodówki, wylać 1/3 masy, schłodzić, postępować tak, aż do wyczerpania składników. Wstawić do lodówki na min. 2 godziny.
Dobrze stężoną babkę wyjąć z formy i pokroić na porcje. Podawać. Trzymać w lodówce.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    widok zachwycający :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    bardzo efektowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !