Sposób przygotowania

kotlety rozbić tłuczkiem.natrzeć solą i pieprzem,oprószyć mąką.smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu z obydwu stron do zrumienienia.przykryć patelnię,zmniejszyć ogień i dusić przez chwilkę,aby mięso pozostało soczyste.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale nazwa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasyka gatunku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !