Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek posiekaj i podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w plastry cukinię i groszek, smaż ok. 5 min. Zalej bulionem, dopraw do smaku i gotuj ok. 15 min. Na koniec zapraw śmietaną. Ugotowany ryż zalewaj zupą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jest taka zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawa jestem jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jeszcze nie gotowałam takiej zupki.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wnioskując z użytych składników jest bardzo smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pożywna ta zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna zupa
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !